nuff said

Monday, 31 December 2012

Al-Kisah....

1.    aku ni bukannya seorang yang peramah and mesra gitu....

2.   nak kata aku sombong, takdelah aku ni sombong.. just berat mulut je...

3.   sebab tu lah kekawan aku tak ramai.. tapi aku x kesah x ramai.. sbb kawan2 yang aku ada skang ni pun dh cukup buat aku pening kepala... :P

4.   walaupun mereka ni suke sangat memeningkan kepala aku dgn perangai pelik masing2... tapi kalau datang kebijaksanaan mereka ni.. segala pendapat & nasihat mmg superb la...

5.   so.. aku nk share sket la.. sikit je ok.. ttg kawan2 baik ku ni....


6. Yeeaahhh~~~ kanak2 ribena tersebut bernama Nurain.. kami panggil dia ain kecik sebab dia ni kecik..

7.  kalau dia bawak kete.. org akan ingat kereta tu bergerak sendiri sbb x nampak driver.. :P

8.   Ain Kecik ni walaupun dia kecik..tp hati dia BESAR.. suke tolong orang.. kadang2 geram aku.. baik x bertempat... tapi baik mcm ne pun dia ni.. agak degil la... & jenis x dok diam.. berjalan je koje nyer...


9.   Berbaju kaler oren ni nama dia Ika .. Ika ni seorang adik yang manja... caring... loving gitu... mana tak nyer.. kalau dia hntar SMS... haaaa... mcm karangan... penuh dgn segala luahan hati & perasaan...


10. yang berbulu mata ala2 Unta ni plak nama dia Nurul aka Momot.. orang sabah sbb tu putih... dia ni comel bila dia make up.. kalau kat kem.. adoyaaii mmg sesuai digelar momot sbb comot.. wakakaka... seorang yg suke berbual (membebel) dan rajin... rajin ke? kalau dtg rajin dia... mmg xbleh lawan la..


11.   Osman... Noni... & kak june.... Osman Herbalife dulu dikenali sbg Os Semput.. sbb dulu dia GEMUK and perut berlapis2... skang ni.. wow.. dh kurus tu... makin hensem... walaupun hensem.. tapi xdelah smpai tahap kami ni jatuh chenta kat dia.. sbb Os tetap os yang dulu... Os Semput~~~ :P ...

12.   Noni plak seorang drama queen... pandai menyanyi.. pandai berlakon... mmg patut jd artis lah dia ni.. tapi dh jadi bini org.. so kene dok umah la.. jd isteri yg solehah ..

13. kak june merupakan yg paling senior dlm geng kami... walaupun size badan dia laaa yang paling "junior" .. nampak je sweet tapi garang beb!!!


14. Yang berbaju biru tu ... lagilah garang tahap singa lapar... nama dia ILI.. dia ni pelik sket... sukar diduga... perangai mcm kanak2.. ada je game baru ... genius!!


15. haaaaiiihh.. ada saja pic si Momot ni.. ske sgt entreprem!!! yg pakai spek tu la kawan yang paling baik .. paling solehah.. paling muslimah...x sangka dia bleh masuk ngan kitaorang tanpa terpengaruh dgn kegedikan kitaorang.. walaupun kadang2.. gedik jugak dia ni.. tp gedik yg ada batasannya... ada ke? hohohoho


16.   si anggun.. cantik manis ni nama dia Huda... pun dah selamat jd isteri orang... Huda ni baik.. Manja... Caring... dengan org yg dia rapat je tau... sbb dia ni mcm aku gak.. jenis berat mulut.. so.. agak "sombong" dgn org lain.. tp sebenarnya hati baik...

17.  Fuuhhh lega dapat setelkan semua kekawan rapat aku.. seb baik laaa x ramai kawan...


Not me But I

N A Diyana A A 
Post a Comment