nuff said

Friday, 11 January 2013

Cat found new home

1.   Semalam rasa seronok sangat sebab berjaya bagi rumah baru kpd binatang yang paling comel didunia.. Kucing~~~

2.   Sepupu aku, Mardhiyah mmg dah nyatakan hajat dia nak bela kucing since rumah dia ada tikus.

3.   So aku suggest dia memula cari kat Petfinder tp Mardhiyah decide nak ambil kucing2 yang ditepi jalan je.

4.   Semalam aku and family dinner kat kedai Mamak.. Ada beberapa ekor kucing menagih makanan drpd customer2.

5.   So, kakak aku ternampak anak kucing dalam umur kurang setahun berwarna kelabu belang2 and she ask me to ask Mardhiyah if Mardhiyah interested ngan kucing tersebut.

6.   after berunding dgn Mardhiyah, she agreed and from Semenyih we drove all the way to Kepong untk hantar kucing tersebut.


7.   Kucing tu tersangatlah comel dan manja, & insyaAllah dia happy kat sana.

8.   Perasaan dapat tolong kucing jalanan ni lain sgt.. really hope can help more cats finding new home..
Post a Comment