nuff said

Wednesday, 25 September 2013

Kan bagus kalau semua kedai layan customer sebagus mcm ni.


Semalam rasa seronok sgt. 

Kan bagus kalau semua kedai layan customer sebagus mcm ni. 

Balik rumah pun dengan hati yg tenang.


Semalam lepas magrib teringin nak makan pizza dgn kakak. So, kami pun pergi la Pizza Hut di Semenyih.


Kat restaurant tu hanya ada 2-3 customer je and belum masuk pintu kaca tu lagi dh Nampak pekerja2 pizza hut tu dh senyum smpai ke telinga dan menyambut kami dengan mesra.

 
So, kami order pizza hawaian chicken with extra cheese dan ice cream cookies sebagai dessert .  kesedapan yang melampau lah. Syukur Alhamdulillah diatas rezeki.



Pastuh, kakak nk beli ubat gigi so kami singgah ke kedai runcit Halalink .
 


Macam pelik sket nama kedai tu maybe dia jual produk halal sahaja.
 

Sgt tersusun barang2 nya dan xde pelangan time tu.


Aku beli hair conditioner dan kakak beli few things and pelayan tu offered kami untuk jadi members dgn bayaran hanya seringgit. Ala.. singgit je pun, so kami just accept and register.

 


Bila jd member, akan dpt 5% discount untuk few products la.. bukan takat tu sahaja malah kami juga dihidangkan dengan coffee and even offered with ice blended.. tp kami tolak dgn cara baik sbb dh kekeyangan makan di pizza hut td.


Hasil pembelian kami melebihi RM10 so dpt lagi free gift iaitu cover penutup berus gigi.


Mmg terbaiklah layanan Cik Farah pekerja di Halalink tu.

 Mcm tergamam plak sbb dpt service yg baik berturut2 dan balik umah pun dgn senyuman yg lebar dan puas hati..


*gambar2 hanya pinjaman drpd google image. tp rupa lebih kurang je
Post a Comment