nuff said

Sunday, 17 November 2013

Rindu semua... :(



Assalamualaikum & Salam Hari Minggu... 

walaweeii padahal dah malam ahad ni.. 
semua bad mood nak keje sok... yup.. Monday again..


To me , this week makes no different la..


Lately ni x dpt melepaskan windu kpd kakak2 & abang2.. aarrfhhhghh windu nk blogwalking & windu nak membaca~~

InsyaAllah, mulai esok akan start balik slow2.


Punca utama kesibukan yang melanda ni kerana skang ni im officially working at my new office.


Sebelum ni office kat Jalan Ampang, KL but now kat Bangsar.


Stress btul sebab bos bg keje last minit.. seriously a week before moving baru bagi everything untuk apply TNB la,,, panggil Movers la,, staff allocation for workstation’s plan,, tenancy agreement la,, packing barang2 HR la,,, & bykkkkk tak terkata.


Mmg tak cukup tangan... & balik keje agak lewat sbb nak memastikan takde yg ketinggalan.


During weekend plak,, semalam & hari ni (sabtu & ahad) , only few selected people yang kene datang to new office untuk ensure semua in order. & i was one of the lucky one yg dipilih la.. ceesss...


I have no weekend this week.



Sok keje.. byk kotak x punggah lagi.. tak tau lah mcm ne nk wat keje sok...


Penat + stress.. bos hanya tau .. “make it work” or “make it done” .. senang je ko cakap kan...


Huuuuu.. mekasehlah sudi membaca luahan hati kepenatan diri ini...


Xde benda menarik lagi nk share.. tak dpt inspirasi lagi... perhaps lepas baca blog2 kesayanganku dpt lah memberi cetusan idea untk next post...


Thanks for reading... adiosss~~
Post a Comment