nuff said

Friday, 29 November 2013

Testing Churp Churp for the 1st time - mohon tunjuk ajar

Salam Jumaat semua...

yeayyy esok weekend.. boleh la berehat bersama2 family tercinta.. tak gitu?

well,, as u all know yg sy ni adalah "bayi" dalam dunia blogging ni..

mmg zero knowledge tau.. apa2 yg sy buat kat blog ni adalah try n error ..

but im sure semua kat sini adalah tuk guru terbaik kan.. jadi mohon tunjuk ajar jika saya ada buat kesalahan yang besar dalam dunia blogging ni..

tadi dok godek2 blog org & terjumpa satu statement yg menyentap jiwa. katanya , apa guna buat blog kalau xde income. 

so dia ada suggest untk try out Churp Churp.. mula2 natang churp2 tu satu benda pun sy xtau.

so just ikut lah sket2 tips dia since semalam & tgk dh ada earning.. sy share plak kat FB.

walaupun x byk, tp mcm seronok la plak. & ni nk try share kat blog plak.

xtaulah betul ke x cara ni..

kalau x btul, mohon tegur n perbetulkan...  please klik ye.. mekaseh byk2.. heeeee...



Post a Comment