nuff said

Monday, 24 March 2014

Siapa Kanak-Kanak 80-an , sepp sket~!!



Assalamualaikum … dah petang2 ni baru ada idea nak berkongsi post apa..

Setelah puas BW blog kekawan.. barulah inspirasi tu dtg..

Rindu tak zaman kanak2 kita dulu?

Bagi yang lahir pada tahun 1980-an pasti gamba2 kat bawah ni menggamit memori indah kan..

Bg abg2 and kakak2 yg lahir pada tahun 70an atau 60an tu sy x pastilah.

Bila tgk gambar2 kat bawah ni, rasa rugi btol budak2 zaman skang ni.

Mereka kehilangan pengalaman kanak2 yg sgt berharga.

Masa mereka lebih digunakan dalam rumah main barangan electronik.

Rugi sgt kan.. dulu kita main sepuas2nya sampailah dah nak masuk senja… 

Kenangan indah and proud to be 80’s kids..





Post a Comment