nuff said

Friday, 16 May 2014

Tara si kucing menyelamatkan tuan daripada serangan anjing liar


Assalamualaikum and salam jumaat semua~~

Semalam kita digemparkan dengan satu video aksi seekor kucing menyelamatkan tuannya daripada serangan anjing liar..

Mmg tabik spring lah kat kucing tersebut..

& & & sebenarnya bukan kucing tu je yg berani mcm tu.. byk lagi kucing lain.. Cuma kucing tu bernasib baik kerana aksinya dirakam..

Sebab byk je kes2 dimana kucing belaan melindungi tuannya daripada serangan ular and binatang2 berbisa yg lain..

Maka, kucing bukan sahaja binatang peliharaan yang comel and menenangkan jiwa.. malah, makhluk Allah ini juga merupakan haiwan yang garang.. even harimau and singa pun drpd keturunan kucing ye dok?

Ok.. berikut adalah slot gambar yang menayangkan kucing yg bernama Tara ini menyelamatkan tuannya. 



Tengok gambar tak best.. kene tgk video jugak..

Sebab kucing ni buat flying kick tu.. mmg terbaiklah… 




Taddaa~~ cian budak kecik ni injured kat kaki.. 






Untung dia ada kucing macam Tara…

Terhutang nyawa tu..

Tara,, you make us the cats lover so proud of you..

Good job Tara~!!! ^___^
Post a Comment