nuff said

Thursday, 15 May 2014

Tudung Bokitta - Tudung Sarung yang awesome!


Assalamualaikum semua and good morning~

Girls out there.. bagi mereka yg jenis fashionista mesti pnah dgr pasal tudung Bokitta.


 

Pelik plak nama nyer.. tudung mende tu? Well.. tudung Bokitta ni adalah fesyen tempatan bagi wanita2 di Lubnan…

Dan sudah mula menembusi pasaran di Malaysia ni walaupun kiosk dia x banyak.

But im very sure, sepantas kilat akan berleluasa org menjualnya.. lebih2 lagi x lama nanti nk raya.. ye dok?

Apa yang menariknya tudung Bokitta ni?

Yang menarik sangatnya.. tudung ni tudung sarung a.k.a ready to wear..

Nampak macam kene lilit2 and kene taruk pin sana pin sini..

Well u don’t have to!! Sebab again.. ini adalah tudung sarung..

Tudung ni dh mmg ready made mcm tu.. just sarung sahaja..

Im so serious.. just sarung je! 





Tak percaya?

Bleh tgk video ni… 





Ok… dh puas hati?

Now.. memandangkan tudung Bokitta ni baru.. so opkos la harga dia mahal sket.

Around RM80-RM100 ++ ..

Kalau nak beli boleh lah ke kiosk yang berdekatan di…

Bokitta On the Bridge - First Floor, IKANO Link The Curve Shopping Mall PJU 7/3, Mutiara Damansara, 47810 Petaling Jaya

Boktta-at-Angsana - Level 3, Plaza Angsana, Pusat Bandar Tampoi 81200, Johor Bahru Johor Darul Takzim


And.. kalau malas nak keluar.. jenis ske shopping online mcm saya..

Boleh lah ke link ini   http://www.mybokittahijabfashion.com/shop/ 







Ok.. kat bawah ni antara corak2 tudung Bokitta… selamat menjamu mata :D








Post a Comment