nuff said

Friday, 13 June 2014

Farewell Treat - Menjana Lemak Badan

Assalamualaikum semua and salam jumaat..

dah lama x update blog and jalan2 kat page kawan-kawan..

insyaAllah, sy akan membayar segala tunggakan hutang hari ini juga..

hmm.. terlalu byk perkara yang saya ingin kongsikan bersama..

itu biarlah dalam future post, but hari ini sy nk berkongsi farewell treats yang diadakan untuk saya oleh rakan-rakan seperjuangan di pejabat KAAP.



haaa.. ini ayam + asparagus + mashed potatoes + mushroom sauce.. RM40++ di Ben's Bangsar Shopping Centre... lunch treat ini dibelanja oleh Hafizah, one of the lawyer yg saya rapat di sana.. 

memang sedap lahh~~ and nampak je sikit.. tp sebenarnya portion dia byk n besar.. 4 bintang!!


Ini pun ayam jugak... disaluti dengan rempah segala bagai dan yg mcm gunung tu plak mashed potatoes as well.. harga around RM28++ di Chillis Bangsar Shopping Centre.

Still luncheon with lawyers Tarrina, Izzat, Arinah and Yasmin... 


Burger yang besar gedabak ni namanya Marco Polo... Isi ayam + fries wedges and salad... harga around RM28++ jugak.. mmg sedap dan boleh dinikmati di Just Heavenly di Bangsar Shopping Centre.

Marco polo ini dibelanja oleh lawyers jugak team litigation.. Satshani, Li-Wei, Rohan & Gobi...



Nasi lemak + Rendang + kuih muih tu pulak di belanja oleh Ruddy.. ketika last day sy bekerja disana...

perghhh mmg mengumpul kolestrol lah sepanjang farewell week tu.. bersyukur dipertemukan dengan mereka yang baik hati... gonna miss them so much...

maaf ye jika ada yg buat diantara kamu yang teringin.. hehehehe

thanks for reading~ ^__^
Post a Comment