nuff said

Tuesday, 9 September 2014

Food Review - Barn Thai Restaurant Plaza33 , PJ

Assalamualaikum semua dan selamat pagi~

agak lama x update blog and jenjalan ke blog kawan2..

kalau sehari tak sempat nak update, nak dapatkan semula momentum menghapdet teramat payah.

Ok.. hari ni saya nak berkongsi ceritera khamis yang lalu dimana bos saya belanja semua staff nya makan di sebuah salah satu restaurant miliknya yang terletak di Plaza 33, Petaling Jaya.

Nama restaurant tersebut adalah Barn Thai yang bermaksud House of Thai.

Actually nama penuh restaurant ini adalah Barn Thai Restaurant & Bar.

Tapi apabila kita tiba disana, seperti 2 kedai yg berbeza kerana bahagian restaurant dan bar terpisah.

dan restaurant tersebut menyajikan makanan yang halal..

overall, makanan dia mmg sedap yang amat .. dan saya bernasib teramat baik kerana duduk berdepan dgn bos, maka apabila pinggan saya kosong je, dia akan isi makanan.. adoyy kenyang ok..

berikut adalah diantara hidangan makanan yang kami makan dan juga permandangan di restaurant tersebut... enjoy~ heeee

Pintu Masuk Ke Restaurant Tersebut



Welcome~




Appetizer - Salad Ayam 
Diantara hidangan yang dijamukan kepada kami


Beginilah rupa restaurant nya

Tandas Wanita.. cantik kan~~~

Harga pula ok lah.. berpatutan.. takdelah mahal sangat.. lebih kurang harga kat TGIF, CHILLIS , SECRET RESEPI .. MADAM KWAN ^___^
so, sesiapa yang berminat untuk menjamu selera di sini, sila ke alamat berikut
PLAZA 33
Jalan Semangat, Seksyen 13, 46200 Petaling Jaya, Selangor



Post a Comment