nuff said

Monday, 23 February 2015

2015 : First Blog Update + Sapu Habuk

Assalamualaikum kesayangan hamba~~

Lamanya tak hupdate blog~

sebenor2nya the reason why tak update because dari dulu dok cari jalan macam mana nak tukar email blog.. coz itulah padahnya bila buat account blog dulu letak nama sendiri and bekas pakwe,, oh gosh,, so kebudak-budakan kan??

maafkan saya ye.. now dah buat email baru... dyn.nnr@gmail.com

alhamdulillah...

now.. nasib baik baru bulan ke 2 untuk tahun 2015 ni.. so takdelah susah sangat nak update perkembangan semasa diri ini... ada ke yang nak tahu? uhukss... bajet retis...

oklah.. nak share kepada yang nak tahu sahaja... hihihihi

alhamdulillah.. thank you Allah for the blessing,,, sebab dalam umur yang dah "banyak" ni, kekawan saya masih sudi menyambut hari jadi saya yang ke dot dot dot...

my birthday celebration was took place at Lab Cafe Shah Alam..


Syukur sangat2 sebab kawan dari jauh pun sanggup datang... mmg terharu habis...

kemudian, on the same month itself,, saya sambut birthday dengan kekawan "chatting" plak..

bayangkan daripada zaman MIRC (pernah main tak) masih lagi kami keep in touch.. and kebetulan mmg kami bertiga ni lahir pada bulan yang sama.. so, ambil kesempatan celebrate sesama kerana one of them, Puan Liza akan menetap di Qatar menemani suaminya yang merupakan seorang engineer helikopter.. 



& bagi yang mengenali diri ini.. keluarga saya kan keluarga 1 Malaysia gitu.. so semasa sambutan Chinese New Year baru2 ni, semestinya sambut dengan nenek kesayangan.. kami bawa Ah Ma jalan2 ke Mid Valley tgk lion dance and macam2 lagi.. ini adalah tahun pertama Ah Ma sambut CNY tanpa Ah Kong disisi.. 



& & yang paling excited nak kongsikan adalah saya dah ketemu penganti... Nama beliau Mr. AA 
setelah setahun lebih single and tertutup hati dengan Mr. N , dia berjaya membuka hati saya untuk cuba bercinta semula (poyonyer ayat)... doakan terbaik untuk saya ye kawan2 semua.. semoga Allah merahmati hubungan ini...




Thanks for reading~
sat lagi tak sabar nak blogwalking~
please sediakan air kopi and biskut lutut~
wassalam~

Post a Comment