nuff said

Monday, 7 August 2017

SERVICE PENGHANTARAN MAKAN TENGAHARI!!!

Assalamualaikum.. lama dah menyepikan diri sejak kahwin hari tu,,  betul lah kata orang.. dah kahwin dan ada anak ni.. bz dia lain macammm~~!!

ok ok.. ni nak habaq kat kekawan blog yg dok kat KL dan Selangor..

suami saya, bekas tukang masak pasta di Hotel Majestic yg bertaraf 6 bintang tu dah berhenti keje.

kerana.. semasa sy sedang hamil.. banyak kes.. kuar masuk sepital.. i need him by my side gitu..

jadi suami yg amat loving and caring sanggup berhenti keje demi penuhi kehendak isterinya.

la ni.. dah beranak.. semua dah ok.. dia pun takde rasa nk join hotel balik.. so dia buat food service sendiri IAITU LUNCH BOX DELIVERY untuk mereka2 sekitar KL dan Selangor setiap hari Selasa, Rabu & Khamis SAHAJA..

bayangkan masakan bertaraf 6 bintang dengan harga bajet RM7.90 SAHAJA 1 PAX!!

wassap saya 019 2996561 atau suami sy 017 3752035 untuk buat tempahan.

lagi2 orang yg keje kat KL ni kita paham sangat susah nak cari tempat makan yg murah dan kadang2 malas nak keluar sebab rehat 1 jam je kaann..

so, untuk memudahkan pelangan kami.. kami hantar sampai depan pintu.. jangan RISAU.

4 Menu PILIHAN dan boleh request dan suggest nak tambah apa.. nak kurang apa..

1. Spagethi Bolognese
2. Carbonara
3. Aglio Olio Seafood
4. Aglio Olio Vegetarian/Sausage

Aglio Olio Sausage

Carbonara 

Packing untuk tempahan

Nombor untuk dihubungi

My Master chef with customer @ e Curve

packing-packing

akak ni order 100pax tau~



review

review 

review

review

review

review
Doctor from Hosp Selayang pun beli tau~~

review




tunggu apa lagi tu~~~ order sekarang!! :D 

Post a Comment